loading

Merk strategie & Positionering

Uw merk kan niet zonder een sterke Merk DNA

Een sterk merk heeft een unieke karakter dat maakt dat het uitstijgt boven de competitie. Een merk identity definieert de persoonlijkheid die dat extra beetje vertrouwen bied die de relatie met uw publiek bouwt. Klantwaarde wordt toegevoegd en concurrentievoordelen verzekerd met een strategische benadering van het opbouwen van merken.

Onze service

Publ. Op basis van voorhande data en interviews
luistert naar uw verhaal, geeft ons een diepgaand inzicht over hoe u uw merk-DNA te bouwen. We definiëren betekenisvolle verhalen die waarde toevoegen aan de geïntegreerde merkbeleving, het verbinden van mensen om uw merk en organisatie.
Bij Publ hebben we de strategische en creatieve kennis in huis om samen met u de zakelijke kansen te identificeren en te creëren marktwaarde.

Samen ontwikkelen we de Merk essentie of de ruggengraat van uw merk. Aan de hand van beproefde methoden en gereedschappen nemen we u op een gestructureerde manier mee in dit proces en komen zo tot een ​​unieke positionering voor uw merk.
Uiteraard kunnen we u ook helpen met het ontwikkelen en begeleiden bij de bouw en het onderhoud van uw merk.

Wat is het Eindresultaat?

Gebaseerd op uw briefing en behoeften leveren wij een duidelijk rapport die praktische handvatten bied om het merk te kunnen uitbouwen. Daarbij komen zaken zoal: Merkstrategie en positionering, Merkpersoonlijkheid, Merkwaarden, Merkarchitectuur, Corporate story aan bod.