loading

Publ. initiatief

Publ. is het initiatief van twee creatieve professionals uit Noord-Holland, omgeving Alkmaar: Diederik Schiebergen en Allard van Basten Batenburg. Wij hebben ruime ervaring als makers, bedenkers en adviseurs van creatieve en effectieve communicatie. Zowel als zelfstandig ondernemers, als in dienst van gerenommeerde award-winnende bureaus.

Wij zijn ervan overtuigd dat de langdurige samenwerking tussen ons en onze klanten grote meerwaarde opleveren. Natuurlijk zijn we ook in staat om praktische en effectieve oplossingen te bieden binnen een enkele project als daar behoefte aan is. Maar ons doel zal altijd zijn om te bouwen aan langere relaties die ons in staat stellen samen nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Wij zijn geen standaard leverancier. Ons beste werk maken we samen met jou op het kruispunt van beelden en ideeën. Alleen in co-creatie kunnen we echt resultaat boeken. Je weet zelf alles van je organisatie, van je product of dienst. En wij alles van positionering, merkbeleving en creatie. Vertrouw ons, Je huurt ons in omdat we iets kunnen wat je niet zelf kan.

Daag ons uit; De makkelijkste weg leid nooit tot het beste werk. Wij kunnen geen goede oplossingen bieden, als we niet eerst de vraag kunnen onderzoeken.

Video-editing, aftereffects en beeldbewerking met Photohop

Video-editing, aftereffects en beeldbewerking met Photohop

Animatie en video-editing

Animatie en video-editing

Diederik Schiebergen

Diederik Schiebergen

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

Branding en merk onderzoek

Branding en merk onderzoek

Contact

We willen graag met je in contact komen, naar je luisteren, met je meedenken, je inspireren, en vooral een samenwerking met je aangaan.

Dus bel of mail ons voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.